Dolar 34,0527
Euro 37,9972
Altın 2.824,01
BİST 9.953,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25 °C
Hafif Yağmurlu

BAYRAMPAŞA’DAN MUSİKİ CEMİYETİ’NDEN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

22.09.2021
A+
A-
BAYRAMPAŞA’DAN MUSİKİ CEMİYETİ’NDEN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir sahnelerden uzak kalan Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, sezon açılışını görkemli bir programla gerçekleştirdi. Programda konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Yeni dönemde bir dizi konser verecek olan Musiki Cemiyetimizi sanatta kattığı katkılardan dolayı kutluyorum” dedi.

Yaklaşık iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle sahnelerden ve sanatseverlerden uzak kalan Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, sezon açılışını görkemli bir programla gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlenen programa Bayrampaşa Belediyesi Atila Aydıner’in yanı sıra protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Açılışa özel davetlilere mini bir konser veren Musiki Cemiyeti dinleyicilerden tam not aldı.

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Sanatseverlerin aylardır özlemle beklediği Musiki Cemiyetimiz uzun bir aranın ardından nihayet sahnelere dönüyor. Sezon açılışını güzel bir programla gerçekleştirdik. Yeni dönemde bir dizi konser verecek olan Musiki Cemiyetimizi sanatta kattığı katkılardan dolayı kutluyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.