Dolar 34,0527
Euro 37,9972
Altın 2.824,01
BİST 9.953,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25 °C
Hafif Yağmurlu

İlk ders Başkan Mutlu’dan

11.09.2024
A+
A-
İlk ders Başkan Mutlu’dan

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ders zili çaldı. Aynı zamanda öğretmen olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu da Şair Baki İlkokulu’nda düzenlenen 2024-2025
eğitim ve öğretim yılı açılış töreninde öğrencileri yalnız bırakmayarak onların ilk ders heyecanına ortak oldu. Başkan Mutlu, “Sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaz tatilinin bitmesiyle birlikte Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci ve öğretmen dersbaşı yaptı. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da törenlerle başladı. Şair Baki İlkokulu’nda düzenlenen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu’nun yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve
veliler katıldı.


İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, protokol konuşmaları ve öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Öğrenciler, sergiledikleri halk oyunları gösterileri ile büyük beğeni topladı.


“OKULLARIMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Törende konuşan Başkan Mutlu, “Yeni eğitim ve öğretim yılında sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Temizlik ve bakım çalışmalarımızla öğrencilerimize tertemiz okul bahçeleri hazırladık. Eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum kalan sevgili çocuklarımızı ön planda tutarak yuvalar açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Ailelerimizin ekonomisine katkıda bulunmak ve ilkokula yeni başlayan yavrularımızı mutlu etmek için onlara kırtasiye malzemeleri içeren paketler hediye ettik. Okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

2024-2025 ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ


11 Kasım’da başlayacak olan ara tatil ile birlikte öğrenciler 9 gün tatil yapacak. Birinci dönem, 15 Kasım Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Okullarda birinci dönem, 17 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek.
Karnelerini alacak olan öğrenciler 2 haftalık yarıyıl tatiline çıkacak. 3 Şubat 2025 Pazartesi günü de ders zili bu kez ikinci dönem için çalacak. Öğrenciler yeniden dersbaşı yapacak. İkinci dönem ara tatili ise 31 Mart 2025 Pazartesi günü başlayacak. 1 haftalık ara tatilin ardından öğrenciler, 7 Nisan 2025 Pazartesi gününden itibaren ikinci döneme devam edecek. 2024-2025 eğitim öğretim yılı, 20 Haziran 2025 Cuma günü sona erecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.